utorok 24. mája 2016

Slniečkové dni

Konečne viacej slniečka... a tak sa sem-tam vypravíme do prírody. Jedno dieťa naberá silu do nožičiek a druhé spokojne "fuňká" v manduce :)
Začínam sa /aj keď len veľmi amatérsky/ kamarátiť viac s fotoaparátom... užívam si hľadanie objektov a hru s farbami. K tomu všetkému čerstvý vánok do hlavy a hneď je človek plný elánu a nápadov.

                 


Okrem toho je tento pred-letný čas ideálny na posedávanie na teraske. Klbko s háčikom mám stále po ruke, a keď sa deťom podarí zahĺbiť sa do hry alebo spánku... tak už už spletám očká.
Karolínka slávi svoje dôležité dníčky tesne po sebe, a tak sa blíži oslava jej krásneho mena, ktoré sme jej vybrali len krátko pred narodením. Nechcem ju sklamať - veď hlavne túžba obdarovať naše dievčatká s láskou vyrobenou drobnosťou, ma najviac ťahá k háčiku. Zatiaľ chystám vankúšikovú loptičku. Či stihnem aj niečo viac je, ako obvykle, vo hviezdach :) Návod na ňu je z internetu a po dokončení vložím odkaz.



A predsalen som vykutrala aj niečo, čo som si vymyslela sama a vznikla tak ovečka "mojkáčka" pre malých drobcov - naša mačička ju dostala na vianoce a ja si skúsim pospomínať na postup - spíšem ho a vložím do aktuálneho príspevku.



Na dnes iba toľko....že sa niečo deje. Háčik nezaháľa, ale samozrejme v pohodovom tempe mamičky s dvoma šikovnými detičkami, ktoré potrebujú okrem hračiek aj svoj čas s oddýchnutou a relatívne kľudnou maminou :) A preto vyhráva poradie: deti, príroda s deťmi, háčik... a iné. Takže ak sa osobne poznáme a chcete prísť na návštevu do uprataného domu, tak sa nahláste vopred! :D 

Krásne (skoro)letné dni praje


PeTvoRka

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára